ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ - ΤΕΝΤΟΥΡΑ - ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΤΡΑ

ΤΕΝΤΟΥΡΑ - ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΟΥΖΟ - ΜΑΣΤΙΧΑ ΛΙΚΕΡ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ - ΑΜΒΥΞ ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΧΑΛΗΣ

Διεύθυνση - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Διεύθυνση: ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 95 Τ.Κ. - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Τ.Κ.: 26225
Περιοχή - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Περιοχή: Πάτρα Κατηγορία - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Τηλέφωνο: 2610277077 Fax - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Fax: 2610277077
Κινητό - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Κινητό: - E-mail - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ E-mail: info@tentoura.gr
Υπεύθυνος - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Υπεύθυνος: ΧΑΧΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / HAHALIS PANAGIOTIS Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Η ποτοποιία "ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ" είναι μια από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές της περιοχής των Πατρών. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες ξεκινούν τον 19ο αιώνα από τη Χίο. Ο παππούς Γεώργιος Χάχαλης που ζούσε στον Άγιο Γεώργιο της Χίου ήταν γνώστης όλων των μυστικών της απόσταξης. Οι γνώσεις του γύρω από την τέχνη της παρασκευής του ούζου και των άλλων ποτών πέρασαν και στις επόμενες γενιές της οικογένειας και οι παραδοσιακές συνταγές τηρούνται πιστά ...
Επισκέπτες: 19699

ΤΕΝΤΟΥΡΑ - ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΟΥΖΟ - ΜΑΣΤΙΧΑ ΛΙΚΕΡ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ - ΑΜΒΥΞ ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΧΑΛΗΣ

ΤΕΝΤΟΥΡΑ - ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΙΑ - ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΟΥΖΟ - ΜΑΣΤΙΧΑ ΛΙΚΕΡ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ - ΑΜΒΥΞ ΚΑΣΤΡΟ ΧΑΧΑΛΗΣ

Η ποτοποιία "ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ" είναι μια από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές της περιοχής των Πατρών. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες ξεκινούν τον 19ο αιώνα από τη Χίο.

Ο παππούς Γεώργιος Χάχαλης που ζούσε στον Άγιο Γεώργιο της Χίου ήταν γνώστης όλων των μυστικών της απόσταξης. Οι γνώσεις του γύρω από την τέχνη της παρασκευής του ούζου και των άλλων ποτών πέρασαν και στις επόμενες γενιές της οικογένειας και οι παραδοσιακές συνταγές τηρούνται πιστά μέχρι σήμερα.

Η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Πάτρα το 1939 και από το 1993 λειτουργεί στην περιοχή Ρωμανός που φημίζεται για την άριστη ποιότητα του νερού. Παράγει ΟΥΖΟ, ΜΑΣΤΙΧΑ, ΜΠΡΑΝΤΥ, ΛΙΚΕΡ.

Ιδιαίτερο βάρος έχει δοθεί στην παραγωγή του ηδύποτου "ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ" που παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο και προϊόντων που περιέχουν εκχυλίσματα Τεντούρας, όπως λουκούμι και λοιπά ζαχαρώδη.